ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ
ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΒΟΗΘΗΣΕ ΚΑΙ ΣΥ

Ως μια μικρή, οργάνωση βάσης, εξαρτόμαστε από την υποστήριξη άλλων ανθρώπων. Υπάρχουν πολλοί τρόποι με τους οποίους μπορείς να συνεισφέρεις στο έργο μας επιτόπου ή από το σπίτι σου. Ρίξε μια ματιά και μοιράσου μαζί μας τις ιδέες σου στη διεύθυνση [email protected] 

 
ΑΝΤΑΛΛΑΓΉ ΓΝΏΣΕΩΝ

Αν είσαι καταρτισμένος δάσκαλος, Αρχηγός Προσκόπων, οργανωτής δραστηριοτήτων για την νεολαία ή ειδικός στον τομέα της μη τυπικής εκπαίδευσης, της εκπαίδευσης των προσφύγων ή/και της ένταξης, μπορείς να διαθέσεις το χρόνο σου, τις γνώσεις και τις εμπειρίες σου για να μας βοηθήσεις να υλοποιήσουμε καλύτερα τα προγράμματά μας.

 
ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΈΝΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΎΣΕΙΣ

Εάν διαθέτεις τη σχετική εξειδίκευση, αλλά δεν μπορείς να δεσμευτείς για μακροπρόθεσμο εθελοντισμό, μπορείς να προσφέρεις τις δεξιότητές σου με τη μορφή σύντομων, επιτόπιων εκπαιδεύσεων για το προσωπικό, τους μαθητές ή/και την κοινότητά μας.

 
ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΌΣ ΕΞ ΑΠΟΣΤΆΣΕΩΣ

Έχεις ελεύθερο χρόνο και θέλεις να μας βοηθήσεις από το σπίτι σου; Έλεγξε τις κενές θέσεις εργασίας μας για “Ειδικός στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης“, “Υπεύθυνος Επιχορηγήσεων” και “Υπεύθυνος Συγκέντρωσης Πόρων“, και γίνε μέλος της ομάδας μας εξ αποστάσεως!

 
ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Είσαι εξειδικευμένος ψυχολόγος ή ψυχίατρος; Θα ήθελες να υποστηρίξεις τα μέλη της ομάδας μας στην αντιμετώπιση των δυσκολιών που αντιμετωπίζουν στο συγκεκριμένο εργασιακό περιβάλλον; Στείλε μας ένα email στο [email protected] .

 
ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ

Έχεις χρόνο, πολλή ενέργεια και δημιουργικότητα; Έλεγξε τις κενές θέσεις εργασίας μας και ελά να να γίνεις μέλος στην ομάδα επί τόπου!

ΤΡΈΧΟΥΣΕΣ ΚΕΝΈΣ ΘΈΣΕΙΣ ΕΘΕΛΟΝΤΏΝ

ΓΕΝΙΚΟΣ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ

Αναζητούμε εθελοντές με προσαρμόσιμο προφίλ που διαθέτουν τον ενθουσιασμό και την ενέργεια που χρειάζεται για να παρέχουν υποστήριξη σε διάφορους τομείς του οργανισμού.

ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΝΕΩΝ

Αναζητούμε εθελοντές που μπορούν να υποστηρίξουν την εφαρμογή του προγράμματος μας σχετικά με την ευημερία των νέων.

ΚΑΤΑΡΤΙΣΜΕΝΟΣ ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΑΓΓΛΙΚΩΝ

Αναζητούμε εθελοντές δασκάλους για να παραδίδουν μαθήματα αγγλικών σε πρόσφυγες και αιτούντες άσυλο στα Ιωάννινα και την περιοχή της Ηπείρου.

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΝΕΩΝ

Αναζητούμε συντονιστή για το Προσκοπικό μας Πρόγραμμα με έδρα τα Ιωάννινα.

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΕΝΗΛΙΚΩΝ

Αναζητούμε έναν συντονιστή για το Πρόγραμμα Εκπαίδευσης Ενηλίκων με έδρα τα Ιωάννινα.

ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ

Ψάχνουμε για Ειδικό στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, ο-η οποίος-οία θα μπορεί να εντοπίζει στρατηγικά και να αναρτά περιεχόμενο που θα προωθεί την αλληλεπίδραση των ακόλουθων με τις δημοσιεύσεις μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αυτό θα έχει σκοπό να εμπνεύσει ανθρώπους να στηρίξουν το έργο που επιτελούμε για πρόσφυγες και αιτούντες άσυλο στην Ήπειρο.

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΩΝ

Ψάχνουμε για καταρτισμένους συντάκτες που μπορούν να στηρίξουν την ομάδα επιχορηγήσεων για την αναζήτηση και την υποβολή αιτήσεων για ευκαιρίες χρηματοδότησης.

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΠΟΡΩΝ

Η αποστολή μας για συγκέντρωση πόρων έχει ως στόχο να εμπνεύσει ανθρώπους να υποστηρίξουν το εγχείρημα μας για αλλαγή. Ως υπεύθυνος συγκέντρωσης πόρων ο ρόλος σου θα είναι να αναπτύξεις και να υλοποιήσεις πρωτοβουλίες για συγκέντρωση πόρων.

ΓΙΝΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ

Ψάχνουμε για μακροπρόθεσμα μέλη της ομάδας που θέλουν να γίνουν συντονιστές.

ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ

Θέλεις να αναγνωρίσεις την εθελοντική σου περίοδο στη Second Tree ως πρακτική άσκηση;

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕ ΜΑΣ

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΟΡΩΝ

Εκτιμάς τη δουλειά μας; Για να μας βοηθήσεις να τη διατηρήσουμε, όπως και τους μακροπρόθεσμους εθελοντές μας, μπορείς να γίνεις φοβερά δημιουργικός με ιδέες για εράνους! Θα μπορούσε το συγκρότημά σου να παίξει σε μια εκδήλωση συγκέντρωσης χρημάτων για τους πρόσφυγες; Τι θα έλεγες να φέρεις τους ανθρώπους σου κοντά σε μια εκδήλωση με αρτοσκευάσματα; Τι θα έλεγες για έναν ημιμαραθώνιο για συγκέντρωση χρημάτων στο όνομά μας; Όλα τα έσοδα πηγαίνουν στις δραστηριότητές μας και διασφαλίζουν ότι θα συνεχίσουμε να ενισχύουμε όσους το χρειάζονται.

Ρίξε μια ματιά στο εγχειρίδιο συγκέντρωσης πόρων μας για περισσότερες ιδέες!